panorama

Marin Petrov

apartmanok

Vinišće

 
  
...a hely, ahova visszavágyunk!

 

Kövess a Facebookon is! 
 
 
Fotóink

“Többet megtanulsz egy útról, ha végigjárod,
mint a világ összes térképéből.”
(Ismeretlen szerző)

 

Ezen az oldalon gyűjtöttük össze fotóinkat, amiket utazásaink során készítettünk. Kérlek nézzétek meg őket, hogy Vinišće-be érkezve, már ismerősként üdvözölhessétek a Petrov családot, deja vu érzéssel éljétek át a Vinišće-i hangulatot, otthonosan rendezkedhessetek be a kiválasztott apartmanba.

A fotókat nézegetve biztosan kedvet kaptok egy trogíri sétára, egy spliti városnézésre, kirándulásra a Krka vízeséshez, szeretnétek megmártózni a rejtett öblökben, szivesen eszegetnétek a frissen szedett fügéből, csodálnátok a több száz éves olajfát és alig várjátok, hogy kipróbálhassátok Marin hajóját.

Már biztosan kiváncsiak vagytok, milyen új ízeket próbálhattok ki a tengerparti étterembe, tényleg olyan gyönyörű panoráma tárul-e elétek a hegyről, mint ahogy a képek alapján várható.

Egyik kedves barátunk, aki többször is járt Vinišće-ben, kedvenc képeiből összegyűjtött néhányat és kedvcsinálónak szívesen megosztja Veletek. Az jobb oldali legalsó képre kattintva az ő fotóit láthatjátok.

Már visszatérő vendégeink egy jógás csapat. Élvezzétek az élményeiket megörőkítő képeket, "videókat".

Mi abban is biztosak vagyunk, hogy az itt található képek meg sem közelítik azt a csodát, amit valóságban tapasztalni fogtok. Már most kérünk Téged, hogy saját fotóidat osszd meg velünk, hogy még hitelesebb képet adhassunk az érdeklődőknek Vinišće-ről és a Petrov családról.

Kattintsatok a jobb oldali képekre és ismerkedjetek meg fotóinkkal!

 
 

 

apartman

 

petrov_család